Sarjakärki saapuu Ketterän vieraaksi keskiviikkona

Ketterä pelaa vuoden 2018 ensimmäisen ottelun keskiviikkona. Keskiviikon kotiottelussa Ketterä saa vastaansa sarjan ykkössijaa pitävän KeuPa HT:n. Vuoden ensimmäisestä ottelusta on lupa odottaa tasokasta kamppailua, kun myös Ketterällä on viime aikoina kulkenut hyvin.

Ketterä on tällä hetkellä Mestiksen kuumin joukkue. Ketterä on kuntopuntarin kärjessä kuudella perättäisellä voitolla, ja pisteitä se on saalistanut jo kahdeksasta ottelusta perättäin. Viime viikolla Ketterän kausi jatkoi kahdella ottelulla, kun se kaatoi perjantaina kotiyleisön edessä Jokipojat maalein 6-4, ja lauantain vierasottelussa se voitti Peliitat 3-1.

-Se oli hyvä viikko meiltä. Eka peli (Jokipojat) vähän enemmän vauhdikas ja päästä päähän juoksentelua. Tosi kliininen peli puolestaan lauantaina Heinolassa. Olen tyytyväinen viime viikkoon, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen kertoo.

Ketterän onnistujia viime viikolla olivat perjantaina tehot 2+1 laukonut Jesse Juntheikki, sekä viikon otteluissa kolme maalia laukonut Jere Laine. Lauantaina Ketterän paidassa nähtiin myös uutta verta, kun SaiPan A-nuorista oli lainalla Ketterän oma kasvatti, Sebastian Sjöholm. Sjöholm on Ketterän mukana myös huomisessa ottelussa. 

Keskiviikon vierasjoukkue KeuPa HT on yksi alkukauden suurimpia onnistujia, kun se on tähän mennessä kerännyt 58 pistettä, joka oikeuttaa sarjassa ykköspaikkaan. Keuruulaisten peli on kulkenut myös viime aikoina, kun joukkue löytyy kuntopuntarista heti Ketterän takaa, toisena.

KeuPa HT on edellisestä kuudesta ottelusta voittanut viisi. Ainut tappio tuli kärkiottelussa Kiekko-Vantaata vastaan viime viikolla. Edellinen ottelu KeuPa HT:lla on viime lauantailta, jolloin se voitti LeKin jatkoajan jälkeen maalein 3-2. KeuPa HT:n parhaat pistemiehet tähän mennessä ovat olleet Markus Jokinen (18+13=31) sekä Jesse Pelamo (8+20=28).

Ketterä ja KeuPa HT ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti. Ensimmäinen kamppailu käytiin 18.10 Keuruulla. Tasainen kamppailu kääntyi tuolloin viimeisessä erässä KeuPa:n voitoksi lukemin 5-3. Toinen kauden keskinäinen ottelu pelattiin Imatralla marraskuun 18 päivä. Tuolloinkin KeuPa HT oli vahvempi, tällä kertaa lukemin 5-2.

-Varmasti taas vauhdikas ottelu tulossa. KeuPa HT on todella hyvin liikkuva ja sähäkkä nippu. Paljon taitoa ja paljon liigapotentiaalia, huomenna tulee varmasti taas tapahtumaan, Lehtonen ennakoi huomista ottelua.

Valmennuksen pointit huomiseen otteluun ovat jo selvillä.

-Meidän puolustuksen pitää olla vielä tiiviimpi. KeuPa on hyvä vastaiskujoukkue, vaihtelevat paljon paikkoja ja ovat aktiivisia kuten myös me, niin huomenna pitää olla hyvä keskialueella sekä puolustuspäässä.

Ottelu alkaa huomenna Imatra Spa Areenalla kello 18.30.

Seuraa heitä keskiviikon ottelussa:

Ville Paalanen, KeuPa HT

Aikaisemmin urallaan SaiPan ja Ketteränkin paidassa ihastuttanut Ville Paalanen edustaa nykyisin KeuPa HT:ta. Aikaisemmin rymistelijänä hyökkäyksessä, nykyisin pelaa puolustajan paikalla. Täten äärimmäisen monikäyttöinen pelaaja. Tällä kaudella tehot 0+4 pakin paikalta.

Jere Laine, Ketterä

Laine otti viime viikolla Ketterän joukkuetta reppuselkään. Laine laukoi perjantaina Jokipoikia vastaan kaksi maalia, ja lauantaina Heinolassa voittomaalin Peliittoja vastaan. Laineesta ei ole puhuttu niin paljon kuin Ketterän muista hyökkääjistä, mutta on kerännyt kaikessa hiljaisuudessa 23 otteluun tehopisteet 9+9=18. Tärkeä palanen Ketterää.