SaiPa julkaisi sopimuksia – Pelaajayhteistyötä SaiPan ja Ketterän välillä luvassa

SaiPa julkaisi tiedotustilaisuudessaan tänään yhdeksän uutta pelaajasopimusta. Tilaisuudessa kerrottiin myös tulevan kauden pelaajayhteistyöstä SaiPan ja Ketterän välillä.

Yhteistyötä seurojen välillä on luvassa muun muassa maalivahtien osalta. SaiPan maalivahtivahtikolmikon tulevalla kaudella muodostavat Frans Tuohimaa, Niclas Westerholm ja Karolus Kaarlehto. Seurat ovat sopineet, että SaiPan maalivahdeista aina yksi on Ketterän mukana. Tuoreimpana sopimusmaalivahtina SaiPaan liittyi tänään TUTO Hockeyn ja SaPKon riveissä Mestistä pelannut Kaarlehto.

Maalivahtiosaston lisäksi vahvistusta on luvassa myös Ketterän hyökkäykseen. Oulun Kärppien A-nuorissa päättyneellä kaudella tehopisteet 22+27=49 iskenyt Aatu Luusuaniemi solmi SaiPan kanssa 1+2 vuotisen sopimuksen. Hän harjoittelee kesällä SaiPan mukana ja aloittaa kauden Mestiksessä Ketterän paidassa.

19-vuotias Luusuaniemi on Rovaniemen Kiekon kasvatti. Hän on edustanut Suomen juniorimaajoukkueita kaikissa ikäluokissa. Luusuaniemi on tulevan kesän NHL:n varaustilaisuudessa rankattu eurooppalaisista kenttäpelaajista 107. sijalle.

Ketterää kolmella edellisellä kaudella edustanut Tomi Iso-Mustajärvi puolestaan siirtyy SaiPaan. Keskushyökkääjän 1+1 vuotinen sopimus julkistettiin tänään.


Linkki SaiPan uutiseen