Rudolfs Maslovskisin Soturit T-Paita myyntiin

Viime kaudella tutuksi tulleeseen tapaan myös tämän kevään play off -otteluissa on myynnissä tuote, jonka tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Ketterän latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis on itse tehnyt kuvan uuteen Soturit T-paitaan, joka tulee myyntiin tänään. Paidan rinnassa olevassa kuvassa on kolme soturihahmoa ja kolme salamaa.

Paidan hinta on 19 euroa, mutta paidan ostajilla on mahdollisuus maksaa paidasta halutessaan myös enemmän ja tukea näin hyväntekeväisyyskohdetta. Kaikki paidan ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa voittona on Rudin tekemä alkuperäinen piirros paitaan painetusta kuvasta.

Hyväntekeväisyys tempaukseen liittyen tänään Spa Areenalla on myynnissä myös Maslovskisin punainen Ketterä 60v juhlapaita. Paidan hinta on 120 euroa ja myös sen tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyyskohde on Maslovskisin kotikaupungin Brocenin lapset ja nuoret, joiden jääkiekkoharrastusta tuetaan myös tänä keväänä. Viime keväänä Ketterän otteluissa oli myynnissä Rudi play off -partoja, joiden tuotto ohjattiin samaan toimintaan Latviassa.

Rudi kertoo hyväntekeväisyyshankkeesta seuraavaa, ja samalla hän haluaa lähettää terveisensä ja kiitoksensa kaikille

- Olen kotoisin latvialaisesta pikkukaupungista, jossa asuu 3000 ihmistä. Minun missioni on tehdä jääkiekkoa tunnetuksi kotikaupungissani, ja auttaa kaikkia kaupungin lapsia, joilla on unelma tulla ammattilaispelaajiksi. Haluan jakaa heille tietoa, näyttää ja opettaa taitoja, sekä tukea heitä. Tämä on minun tapani antaa jotain takaisin kaupungille, jossa olen syntynyt. Imatra on osoittanut minulle tukea ja rakkautta, aina siitä saakka, kun tulin tänne ja olen erittäin kiitollinen siitä. Tein nämä paidan kuvassa olevat kolme soturia ja heidän käsissään olevat salamat symboloimaan kaupunkia ja joukkuetta. Arvostan todella teidän kaikkien tukea. Kiitos teille! -Rudolfs Maslovskis

Rudin Soturit -paitoja voi ostaa Ketterän otteluiden lisäksi huomisesta alkaen Spa Areenan Kahvila-Ravintola Cafe 57:stä. Paitoja myynnissä rajoitettu erä.

Rudolfs Maslovskis on tänään tavattavissa Spa Areenalla fanituotteiden myyntipisteellä Ketterä - Jokipojat ottelun erätauoilla.