Mediatiimille tunnustusta kaudesta

Mestiksen gaalaristeilyllä pelaajien ja valmentajien ohella palkittiin seuratoimijoita. Ketterän mediatiimi sai Viestintäliigan Mestis-kauden 2017-2018 Kauden mediatiimi -palkinnon. 

“Imatran Ketterä on tehnyt upeaa viestinnällistä työtä läpi kauden, ja on ollut omalta osaltaan vaikuttamassa positiivisesti Imatran kiekkobuumiin. Viestintäliiga haluaa palkita Tomi Sillanvuon johtaman Imatran Ketterän mediatiimin ansiokkaasta työstään”, todettiin palkitsemisen yhdeydessä.

Ketterän mediatiimi (Tomi Sillanvuo, Santeri Tynkkynen, Eetu Kemppainen, Matti Kärhä) on vastannut seuran sisäisestä sekä ulkoisesta viestinnästä ja tiedottamisesta. Mediatiimi on tuottanut sisältöä kotisivuille sekä sosiaaliseen mediaan (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Youtube). Kevään aikana mediatiimi on kasvanut viiden hengen vahvuiseksi, Noa Huhtasen liityttyä mukaan.

-Yksi kauden merkittävimmistä projekteista on varmasti ollut Sotureiden Matkassa -videojuttusarja, jonka aloitimme tammikuussa. Se on saavuttanut hyviä katsojamääriä, ja olemme saaneet siitä hyvää palautetta. Asetimme viime kesänä tavoitteeksi olla myös median ja näkyvyyden suhteen sarjan neljän parhaan seuran joukossa. Tätä taustaa vasten olemme koko kauden tehneet töitä, Ketterän toiminnanjohtaja ja mediatiimin vetäjä Tomi Sillanvuo kertoo.

-Pelkästään Ketterän mediatiimin voimin tätä näkyvyyttä ei olisi saavutettu, vaan tässä yhteydessä pitää sanoa kiitokset muille mediatoiminassa mukana olleille tahoille, joita on iso joukko.

Ketterä on useamman vuoden tehnyt yhteistyötä savonlinnalaisen Risto Tuunasen (rtuunanen.com) kanssa. Risto on vastannut Ketterän verkkosivujen ilmeestä ja pitkälti myös seuran mainos- ja markkinointimateriaalin graafisesta ilmeestä sekä tuottamisesta.

Ottelulähetykset Elisa Viihteelle ja Fanseat -palveluun on tuottanut imatralainen PSRMedia, jolta Ketterä on hankkinut myös muita palveluita kauden mittaan.

-Meillä on ollut ilo saada nauttia ammattilaisten tekemistä laadukkaista lähetyksistä ja muista videotuotannoista, kuten esimerkiksi maalikoosteista. PSR Media on myös tuottanut materiaalia jäähallin videotaululle, esimerkiksi pelaajaesittelyvideon. Petri Rautsiala joukkoineen on ollut isossa roolissa Ketterän näkyvyyden ja tunnettavuuden lisäämisessä. Tämä on ollut merkittävä lisä Ketterän mediatiimin omille videotuotannoille, Tomi Sillanvuo kehuu.

Videotuotannoissa haastattelijana mukana oli myös lappeenrantalainen selostaja Juho Kokko, jolla oli myös päävastuu Ketterän kotiotteluiden selostuksista.

Mediatiimillä on ollut tukenaan myös useampi valokuvaaja, jotka ovat kuvanneet paljon materiaalia sekä seuran omaan, että sarjan yhteiseen kuvapankkiin ja käyttöön. Päävastuun ottelukuvista tällä kaudella kantoivat Teemu Huikko sekä Mika Tiira. Lisäksi kuvia ovat ottaneet myös Suvi Rautsiala sekä Vesa Huhtanen.

Joukkue- ja pelaajakuvista tälläkin kaudella vastasi Kimmo Metsälän Valkoinen Valas Oy.

Apua median puolelle on myös saatu Osmo's Cosmosin Pete Kiisseliltä sekä Ville Soiniselta.

-Mediatoiminnassa Ketterässä on mukana useita eri tahoja, ja kokonaisuus syntyy tiimityöllä. Seuran oman mediatiimin lisäksi mukana on ollut useita ammattilaistahoja, joilta hankintaan ostopalveluita. Oma osansa tästä nyt saadusta tunnustuksesta kuuluu heille kaikille, Tomi Sillanvuo toteaa.