Maso Lehtonen jatkaa Ketterän päävalmentajana kaudella 2018-2019

Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen saapui Ketterään huhtikuussa, ja Lehtoselle solmittiin tuolloin 1+1 vuotinen sopimus. Nyt Ketterä on päättänyt käyttää päävalmentaja Maso Lehtosen sopimuksessa olevan optiovuoden, ja näin ollen Lehtonen nähdään Ketterän päävalmentajana myös kaudella 2018-2019. 

-Meidän mielestä hänen työ tähän asti on mennyt juuri niin kuin olemme toivoneet. Lisäksi tämän hetkinen joukkueen menestys tukee tätä päätöstä, Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen iloitsee.

Päävalmentaja Lehtonen on iloinen, että sopimuksen optiovuosi käytettiin hyvissä ajoin. Nyt ajatukset on helppo kohdentaa tulevaan.

-Hyvät on fiilikset. Se oli tänne tultaessa tavoite, että työt tehdään niin hyvin tuloksellisesti, että saadaan jatkaa täällä pidempään. Nyt tulee ainakin yksi vuosi lisää. Tämä on positiivista, että seura luottaa, ja antaa jo hyvissä ajoin signaalin, että haluaa jatkaa yhdessä.

Ketterän päävalmentajana Lehtonen vastaa joukkueen menestyksen lisäksi myös yksittäisen pelaajan eteenpäin menemisestä ja kehityksestä.

-Tavoitteena on, että pelaajat kehittyy henkilökohtaisesti täällä Imatralla. Iso osa Mason toimenkuvaa on olla vastuussa pelaajien kehityksestä. Toinen vastuu on tietysti joukkueen menestyminen, Turkka Partanen toteaa.

Lehtonen itse on todella innoissaan jatkosta. Ensimmäisen kauden jälkeen on helpompi valmistautua toiseen kauteen, kun tietää millainen sarja on, ja mitä se vaatii.

-Tosi innostuneet ajatukset tulevaisuudesta. Tämä kausi on ollut nousujohteinen tähän mennessä. Ollaan alkukaudesta opiskeltu tätä sarjaa. Luulen, että ensi vuosi tulee olemaan haastava, koska toinen kausi on aina vaikeampi. Uskon kuitenkin, että olemme valmiita siihen. Tosi innoissani olen, Lehtonen kertoo.

-Asiat on täällä Imatralla on hyvin, huippu kaupunki, loistavat olosuhteet sekä huippu tiimi toimia. Itse olen viihtynyt täällä todella hyvin, Lehtonen iloitsee.