Markus Ovaska ja Joonas Tiippana Titaanien avuksi

Loukkaantumista kärsinyt Kotkan Titaanit saa viikonlopun otteluihinsa apuja Ketterästä. Titaanien pelipaidan viikonlopun Koovee ja VG-62 otteluissa pukevat Ketterän sopimuspelaajista puolustaja Markus Ovaska ja maalivahti Joonas Tiippana. Alkukauden Titaaneissa pelannut puolustaja Saska Putkonen jatkaa myös edelleen joukkueen vahvuudessa.

Syksyllä pitkään loukkaantumisen takia syrjässä ollut Ovaska tekee näin viikonloppuna paluun kentälle ja hakee pelituntumaa Suomi-sarjasta

Titaanien päävalmentaja Mika Piispasen mukaan varsinkin pakkiavut tulevat enemmän kuin tarpeeseen.

– Ovaska, 22, ja Putkonen, 22, ovat meille jo määrällisesti iso apu harvalukuiseen puolustajakalustoomme ja se tässä on ihan ensisijainen asia, kommentoi Piispanen.

– Markus ja Saska tuovat pelaamiseemme ennen kaikkea lisää liikettä ja kiekollista varmuutta.

Puolustajaduon ohella punanutussa nähdään kuluvalla sesongilla Ketterän kolmosvahtina lähinnä toiminut, mutta kahtena edelliskaudella A-nuorten Mestis-joukkueen ykkösvahtina kiekkoja torjunut Tiippana, 22, jonka taidot Titaanit haluaa testata kevättä silmällä pitäen.

– Koska Niilo Pussisen paluuajankohta alaraajavamman jäljiltä takaisin tositoimiin on vielä hieman auki, pitää meidän vähän jo katsoa tulevaisuuteenkin, Piispanen selventää.

– Sen takia halusimme katsastaa Tiippanan torjuntataidot ja ottaa miestä vähän kuin "sisään" touhuumme sekä saada totta kai lisää vahvistusta maalivahtiosastollemme.

– Pelituntumaahan Joonaksella ei pahemmin tältä syksyltä alla ole, joten uskonkin hänen saapuvan meille lainalle todella kovien näyttö- ja pelihalujen kera, Piispanen ennakoi.