Kevin Lankisen mietteet viikosta Imatralla

Helsingin IFK:n maalivahti Kevin Lankinen pelasi Ketterän paidassa kuluvalla viikolla. Alkukauden loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Lankinen tuli hakemaan Ketterän paidasta pelituntumaa. Viikon aikana Lankinen kerkesi pelata Ketterän paidassa kahdesti.

-Hyvä kokemus itselleni. Koko alkukausi meni loukkaantumisen takia pilalle, nyt pääsin tänne ottamaan pari peliä tuntumaa. Äijät otti minut hyvin vastaan ja viikko vierähti nopeasti. Hyvää vaihtelua pääkaupunkielämään, Lankinen toteaa.

Peli kulki Lankisella erinomaisesti Ketterän paidassa. Kaksi ottelua, kaksi voittoa ja torjuntaprosentti näissä kova 95.38%. Lankinen itsekin on tyytyväinen omaan suoritukseen.

-Tosi hyvä fiilis. Kaksi voittoa ja pystyin auttamaan joukkuetta, saatiin täydet pisteet. Itselläkin meni kivasti, pääsin pitkän loukkaantumisen jälkeen hyvin takaisin peliin. Paikat tuntui hyvältä ja tuntuu muutenkin, että mies on hyvässä iskussa.

Loppukauden tavoitteet Lankisella on selvät. Lankinen puhkuu itseluottamusta, kun on vihdoin saanut itsensä takaisin kuntoon.

-Kyllä mä ajattelin ottaa takaisin sen mun ykkösmaalivahdin paikan tuolla Helsingissä, ja auttaa IFK:n mestaruuteen. Se on tähtäin.