Ketterän mediatiimi entistä tiiviimmin sotureiden matkassa

Mestis-kausi on jo ylittänyt puolen välin. Meneillään oleva kausi on ollut uuden sarjatason mukanaan tuomien asioiden oppimista, niin joukkueelle, kuin koko seuraorganisaatiolle. Myös Ketterän mediatiimille sarjanousu on tuonut uusia haasteita vaatimusten noustessa ja kiinnostuksen kasvaessa. Pelkästään ottelumäärän lisääntyminen on tuonut mukanaan paljon työtä.

Alkukausi on nyt takana ja myös mediatiimin puolella on päästy pikkuhiljaa mukaan Mestis-vauhtiin. Kevätkaudella meillä on tarkoitus vain lisätä kierroksia ja tuoda mukaan myös jotain uutta.

Jo nyt on varmaa, että tulevina kuukausina Ketterä tulee näkymään sosiaalisessa mediassa enemmän ja isommin, kuin koskaan ennen seuran historiassa.

Sosiaalisen median kanavista Ketterän mediatiimi tuottaa sisältöä Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin, Snapchattiin ja YouTubeen. Verkkosivujen osalta jatketaan uutisointia tuttuun tapaan.

Ketterän mediatiimi on kesän ja syksyn aikana vahvistunut kahdella uudella tulokkaalla. Sisältöä sosiaalisen median kanaviin tuottavat Mestis kaudella Tomi Sillanvuon lisäksi myös Santeri Tynkkynen ja Eetu Kemppainen. Videoista vastaa edelleen Matti Kärhä.

Kotiottelujen ottelutaltioinneista ja maalikoosteista vastaa Petri Rautsialan PSRmedia, jonka kanssa tehdään myös erilaisia videoprojekteja, haastatteluja ym. Otteluselostajana toimiva Juho Kokko on haastattelijana mukana myös muissa seuran projekteissa.

Ottelutapahtumien valokuvauksesta vastaavat pääasiassa Mika Tiira ja Teemu Huikko.

- Ketterässä lähtökohtana on kehittää toimintaa kaikilla osa-aluille, halumme olla myös mediatoiminnan osalta sarjan huippua. Olemme rakentaneet ja kehittäneet seuran sosiaalista mediaa jo useamman vuoden ajan Suomi-sarjassa. Mestis nousun myötä työmäärä myös tällä puolella kasvoi ja on hienoa, että saimme tekijätiimiin uutta nuorta voimaa Santerin ja Eetun liittyessä mukaan. Nyt vuoden vaihduttua lisäämme vain kierroksia. Ketterä tulee näkymään isommin ja monipuolisemmin kuin koskaan, paljon uuttakin on tulossa, Ketterän toiminnanjohtaja ja mediavastaava Tomi Sillanvuo taustoittaa

-Tarkoitus on, että mediatiimi elää entistä tiiviimmin mukana joukkueen matkassa ja tuo arjen lähelle seuraajia. Emme tosin keskity pelkästään joukkueen uutisiin, vaan tarkoitus on sosiaalisessa mediassa kertoa entistä laajemmin asioista, ilmiöistä ja tarinoista imatralaisen jääkiekkoilun ympärillä, Sillanvuo valottaa tulevaisuuden suunnitelmia

Tervetuloa matkalle mukaan!


.