Ketterä pakkovoiton edessä Joensuussa

Ketterä ja Jokipojat kohtaavat perjantaina toisensa neljännessä puolivälierässä Joensuussa. Puolivälieräsarja on tänään ensimmäistä kertaa katkolla Jokipojille, kun he johtavat sarjaa 3-0. 

Ketterä on pakkovoiton edessä tänään Joensuussa. Ketterä on kärsinyt puolivälierissä kolme tappiota, ja nyt ei ole varaa enää yhteenkään. Kolme ensimmäistä ottelua päättyivät Jokipoikien voittoon lukemin 5-3, 5-3, 3-0.

Edellisessä ottelussa Jokipoikien maaleista vastasivat Eppu Rissanen, Timo Hiltunen, sekä Roni Viirlas.

-Siinä keskiviikon ottelussa oli hyviä asioita, hyvää kiekollista peliä pääosin ja alivoima oli hyvää, se oli selkeä parannus. Ylivoima ja maalinteko vähän sakkasi edellisessä ottelussa, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen kertaa edellistä ottelua.

Ketterä on sarjassa tällä hetkellä pahasti sillassa, mutta se ei joukkuetta masenna. Mikäli Ketterä tänään käy Joensuusta hakemassa voiton, se jatkaa otteluita heti huomenna kotiyleisön edessä Spa Areenalla.

-Käydään tänään voittamassa ja tullaan takaisin Imatralle. Kova paikka lähteä, hallissa on varmasti tunnelmaa, mutta lähdetään laittamaan kapina päälle ja näyttämään, että taistelu ei ole tauonnut, Lehtonen veistelee.

Jokipojat ovat onnistuneet tässä sarjassa tylsyttämään Ketterän hyökkäyspelin hyvin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä Ketterä sai tehtyä kolme maalia, keskiviikkona se jäi nolliin. Maalinteon vaikeuksien Ketterää on piinannut kurittomuus, kun se on istunut rangaistusaitiossa peräti 179 minuuttia.

-Meidän pitää pystyä olemaan vielä parempi kiekolla, ja tuomaan esiin niitä omia vahvuuksia hyökkäyspäähän, sekä olla rohkeampi kiekolla, Lehtonen tiivistää.

Illan ottelu alkaa Joensuussa kello 18.30. Ottelua voi seurata Elisa Viihteen tai Fanseatin kautta.

Pointit perjantain otteluun:

Kurinalaisuus ja hermokontrolli

Jäähyminuutit tässä sarjassa on toistaiseksi Ketterälle 179-67. Jokipojat ovat toistaiseksi olleet huomattavasti kurinalaisempi joukkue. Jäähyttömyys ja kurinalaisuus nousee suureen rooliin jälleen tänään. Hermojen täytyy yksinkertaisesti kestää, jotta Ketterällä on mahdollisuus tänään voittaa.

Pelaajanostot perjantain kamppailuun:

Roni Viirlas, Jokipojat

Puolustaja, joka tekee kentällä kaikkea mahdollista. Hämmentää, puolustaa loistavasti sekä parhaimmillaan tekee myös maaleja. On onnistunut toistaiseksi hyvin hämmentämään Ketterän pelaajia. Ylivoimalla pelaa maskimiehen paikkaa.

Erno Ripatti, Ketterä

Palasi yhden ottelun pelikiellon jälkeen kokoonpanoon keskiviikkona, ja oli heti joukkueen pirteimpiä pelaajia. Vääntää vahvasti kulmatilanteissa, voittaa kaksintaisteluita sekä puolustaa tunnollisesi. On hyvä myös hyökkäyssuuntaan.