Ketterä kohtaa illan ottelussa SKA Nevan

Ketterä pelaa keskiviikkona kauden toisen harjoitusottelun, kun se kohtaa Imatra Spa Areenalla pietarilaisjoukkueen SKA Nevan. 

SKA Neva pelaa Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, VHL:ssä. Neva oli viime kaudella runkosarjan toinen, ja pudotuspeleissä eteni aina finaaleihin saakka. Finaaleista käteen jäi kuitenkin hopeinen mitali, kun Dinamo Pietari onnistui voittamaan mestaruuden.

SKA Neva kävi myös viime syksynä pelaamassa harjoitusotteluita Suomessa. Vuosi sitten SKA Neva murskasi Mestis-joukkueista Hermeksen 7-0 ja IPK:n 10-1. Neva voitti myös Jokipojat lukemin 5-3. Ketterä onnistui kuitenkin viime vuonna voittamaaan Nevan maalein 2-0.

SKA Neva pelasi tiistaina harjoitusottelun Imatralla K-Vantaata vastaan. Tiistain ottelussa Neva voitti K-Vantaan lukemin 3-2 voittomaalikilpailun jälkeen.

-Todella kova joukkue. Erittäin vauhdikkaasti pelaa ja on todella fyysinen. Mestis-tason joukkueelle todella kova vastustaja, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen toteaa illan vastustajasta.

Ketterä on pelannut tähän mennessä kaksi harjoitusottelua, joista molemmat Bauer-turnauksessa. Ketterä kohtasi turnauksessa kaksi Liiga-joukkuetta, Jukurit sekä KooKoon. Jukurit kaatoi Ketterän lukemin 3-0, ja KooKoo oli Ketterää vahvempi maalein 4-1.

Illan ottelusta Ketterä lähtee hakemaan hyvää puolustuspeliä, sekä tehoja hyökkäykseen.

-Tietysti niitä asioita lähdetään hakemaan, mitä ennen Bauer-turnaustakin harjoiteltiin, eli karvausta ja puolustusta. Vähän paineen alta lähtemistä ollaan harjoiteltu treeneissä, joten toivotaan, että lähtöpeli ja hyökkäyspeli paranee pikkuhiljaa. Meillä on yksi maali tehtynä kahteen peliin, koitetaan saada sinnekkin vähän hanoja auki.

Illan ottelu alkaa Spa Areenalla kello 18.30. Otteluun on vapaa pääsy!