Janne Kettunen ja Henry Maarnela sopimukseen Ketterän kanssa

Ketterä on solminut kautta 2018-2019 koskevat pelaajasopimukset kahden päättyneellä kaudella joukkueessa pelanneen pelaajan kanssa. Hyökkääjä Janne Kettunen ja puolustaja Henry Maarnela nähdään Ketterän paidassa myös tulevalla kaudella.

Janne Kettunen, 23, siirtyi Ketterään SaiPasta viime vuoden lokakuussa. Hän pelasi Mestiksessä 46 runkosarjan ottelua tehopistein 17+15=32 ja neljä playoff-ottelua tehoin 1+2=3. Sekä keskus-, että laitahyökkääjän tontit tutuksi kokeva Kettunen on urallaan pelannut Liigassa 30 ottelua kasvattajaseurassaan SaiPassa. Mestiksessä hänellä on tilillään 76 ottelua RoKin, SaPKon ja Ketterän riveissä.

Henry Maarnela, 22, siirtyy Imatralle SaiPasta. Päättyneellä kaudella Maarnela pelasi Imatralla kahdeksan ottelua Mestistä SaiPan lainapelaajana, keräten tehot 1+1=2. Hänelle kertyi kauden aikana otteluja myös SaiPan liigajoukkueessa ja A-nuorten SM-liigajoukkueessa.  Liigassa Maarnela on urallaan pelannut yhteensä 26 ottelua. SaiPa-kasvatti Maarnela siirtyy Imatralle Ketterän omana sopimuspelaajana.

Tällä viikolla julkaistujen sopimusten myötä Ketterällä on nyt julkaistuna 17 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.


Ketterän sopimustilanne 13.4.

Maalivahti (1)
Santeri Lipiäinen

Puolustajat (7)
Niko Kosonen
Jarno Lippojoki
Henry Maarnela
Konsta Mesikämmen
Markus Ovaska
Samuli Tanhua
Sameli Ventelä

Hyökkääjät (9)
Rasmus Hämäläinen
Toni Jalovaara
Janne Kettunen
Valtteri Lipiäinen
Valtteri Niemi
Erno Ripatti
Ville Vainikainen
Saku Viskari
Samuli Vuokniemi