Voitolla Mestiksen karsintasarjaan

Ketterä ja Forssan Palloseura kohtaavat torstaina Spa Areenalla Suomi-sarjan välierissä kolmannen kerran. Ketterä on vienyt kaksi edellistä ottelu nimiinsä lukemin 6-1 ja 1-3, torstai-illan ottelussa panoksena on paikka Mestiksen karsintasarjassa.

Mikäli Ketterä voittaa myös kolmannen kohtaamisen, varmistaa se paikan perjantaina 17.3. alkavissa karsinnoissa. Mikäli taas torstaina Spa Areenalta voittajana poistuu FPS, jatkuu ottelusarja lauantaina 11.3. Forssassa.

Torstain otteluun on ennakkoon myyty noin 450 istumapaikkalippua ja 70 seisomapaikkalippua. Lipunmyynti Spa Areenalla aukeaa pelipäivänä poikkeuksellisesti jo klo 15.00. Ottelu käynnistyy normaaliin tapaan klo 18.30

Spa Areenalla on myynnissä Ketterän uudet ”Meijän vuoro” -playoff fanituotteet; pipo ja T-Paita. Uutuustuotteina löytyvät Ketterä reput ja hupparit. Fanipaitojen valikoima on myös täydentynyt erällä uusia paitoja.

Rudolfs Maslovskisin playoffs-parrat, joiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen ovat myös edelleen myynnissä.

Lappeenrannan Energia lahjoittaa 150:lle ensimmäiselle otteluun saapuvalle katsojalle (2 kpl/katsoja) pääsylippuja lauantaina 11.3. klo 17.00 Lappeenrannassa pelattavaan liigaotteluun SaiPa – TPS.

Ketterä – FPS otteluun on normaaliin tapaan bussikuljetus. Imatran Kyytibussit Oy:n ottelubussi kulkee normaalin arkiaikataulun mukaan.

Tervetuloa Spa Areenalle kannustamaan Ketterä Mestiksen karsintasarjaan!