Tappio Kajaanissa - Ketterä jatkaa Suomi-sarjassa

Ketterä pelaa ensi kaudellakin Suomi-sarjassa. Tämä varmistui perjantaina kun joukkue kärsi tappion Kajaanin Hokilla maalein 7-2 (2-1,4-0,1-1)

Ensimmäinen erä Kajaanissa edettiin kotijoukkueen hallinnassa ja erätauolle lähdettiin numeroissa 2-1. Ketterän maalista vastasi Rudolfs Maslovskis, Jarno Lippojoen ja Tomi Iso-Mustajärven syötöistä.

Toisessa erässä Ketterä peli kaatui jäähyilyyn. Valtteri Niemi otti 5+20 minuutin rangaistuksen keihästämisestä ja Hokki teki viisiminuuttisen akana kolme ylivoimamaalia ja iski vielä neljännenkin yv-osuman erän lopussa. Avauserässä Hokki oli onnistunut ylivoimalla kerran.

Kolmannessa erässä Ketterän kavennus maaln tekijänä oli Jesse Juntheikki, syöttäjinä maaliin olivat Rudolfs Maslovskis ja Joona Jääskeläinen.

Ketterän maalilla Santeri Lipiäinen torjui 21 kertaa ja 5-1 tilanteessa maaliin tullut Aleksi Hohti 7 kertaa.

Ketterän osalta Mestiksen karsintasarja päättyyt lauantaina kotiottelulla JHT:tä vastaan. Ottelussa ei Mestikseen nousun suhteen ole enää panosta, mutta ottelu on samalla Suomi-sarjan finaaliottelu ja ottelun voittaja on Suomi-sarjan mestari kaudella 2016-2017.

Lipunmyyynti illan otteluun alkaa Spa Areenalla klo 14.00