Päävalmentajan terveiset kauden alkaessa

Viisi kuukautta sitten ”Vuoksen Soturit” aloittivat kesäharjoittelun ja sen jälkeen pelaajistoon on tullut uusia naamoja, sekä sarjatasokin on kerennyt vaihtamaan. Sarjanousun mahdollisti viime vuosien aikana Imatralla tehty hieno työ, joka takasi sen että seuran taustat ja harjoittelukulttuuri olivat jo valmiiksi Mestis-tasolla tai ainakin erittäin lähellä sitä

Mestis on sarjana varmasti tämän maan viihdyttävintä jääkiekkoa, jossa pelaajat taistelevat menestyksestä ja paikasta kirkkaampiin valoihin. Keski-ikä on liigaa alhaisempi ja virheiden välttely vaihtuu onnistumisten tavoittelemiseksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa sellaisia janoaville, sekä taktisesti että taidollisesti hienoja suorituksia niiden ystäville. Me Ketterässä pyrimme tarjoamaan kumpaakin näistä sopivassa suhteessa.

Joukkue on kasattu Etelä-Karjalaisen pelaajarungon ympärille ja tavoitteenamme on jatkossakin saada Ketterään paikallisia tulevia tähtiä matkalla isompiin valoihin. Toivotamme jokaisen Etelä-karjalaisen katsomoon seuraamaan kun Ketterän Soturit antavat sydämensä ja sielunsa kaukaloon. Emme välttämättä joka ilta voita, mutta joka ilta se on tavoitteenamme ja aiomme tehdä kaiken sen eteen että Imatralta ei pisteitä vierasjoukkueen mukaan lähde. Samalla voi arvuutella että onko nuoriso-osaston Jääskeläinen, Ovaska, Viskari, Niemi vai kenties Kosonen seuraava Imatralainen liigakiekkoilija.

Lämpimästi tervetuloa Imatra Spa Areenalle kannustamaan Vuoksen Sotureita!

Terveisin

Maso Lehtonen