Ketterän pirteä ilta Iisalmessa päättyi katkeraan tappioon

Ottelu Iisalmen Peli-Karhuja vastaan ei vielä tuonut Ketterälle avauspisteitä Mestiksessä. Seuran historian ensimmäinen Mestiksen vierasottelu oli hyvä ja yleisöönmenevä kamppailu, jossa jännitystä riitti loppuun saakka.

Ratkaisu nähtiin ottelun viimeisellä minuutilla, 45 sekuntia ennen peliajan päättymistä kun IPK:n Jussi Viitasen laukaus löysi tiensä Ketterän maaliin Jere Myllyniemen jalkojen välistä ja kotijoukkue otti voiton lukemin 3-2 (1-1,1-1,1-0). Näin IPK jatkoi viime hetken voittomaaliensa sarjaa Kankaan montussa. Aiemmin Ketterän kohtalon ja viime hetkellä syntyneen IPK:n voittomaalin oli saanut kokea SaPKo.

Ottelu alku oli Ketterälle sysimusta, kun IPK:n Samu Pyykkönen vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun ensimmäisellä minuutilla, ajassa 0.51 Ketterän pelatessa ylivoimalla.

Ketterä tasoitti ottelun ylivoimalla pelikellon näyttäessä aikaa 12.02. Maalintekijänä Jesse Juntheikki ja syöttäjinä Tomi Iso-Mustajärvi ja Jere Laine. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasalukemissa 1-1.

Toisessa erässä IPK aloitti maalinteon, kun ajassa 25.39 Topi Piipponen vei isännät johtoon. Ketterän tasoitus tuli jälleen ylivoimalla, ajassa 28.39 Santeri Vuoti viimeistellessä Laineen ja Sami Jekusen syötöistä tasoituksen 2-2.

Kolmannen erän ainoaksi osumaksi ja samalla voittomaaliksi jäi Jussi Viitasen osuma.

Ketterä esiintyi Iisalmessa pirteästi, liike oli hyvää ja joukkue pystyi luomaan useita tekopaikkoja.

Päävalmentaja Maso Lehtonen oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ottelussa.

-Hyvä peli, pystyttiin pitämään kiinni pelisuunnitelmasta. Suhteellisen tasapainoinen esitys, kommentoi Lehtonen

-Tämän sarjan hienouksia on se, että kiekko voi pomppia kenellä vaan, tänään se pomppi meitä vastaan. Nyt riipaisee kohtalaisen syvältä, mutta tämä on nyt käytävä läpi. Ollaan nöyriä tulokselle ja otetaan tästä hyvät asiat mukaan seuraavaan peliin, jatkoi Lehtonen

IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen oli luonnollisesti tyytyväinen lopputulokseen

-Tosi tyytyväinen. Hyvä lätkämatsi, olisi voinut päättyä kummalle tahansa. Tänään pomppi meille. Tässä sarjassa on tehtävä hirveä määrä töitä jokaisen pisteen eteen. Kaikki kelpaa, totesi Sinkkonen

Ketterä jatkaa kahden ottelun jälkeen vielä ilman pisteitä. Seuraavan kerran mahdollisuus pistetilin avaamisen on jo perjantaina, kun Espoo United saapuu Spa Areenalle.