Ketterältä neljä pelaajaa Titaaneihin

Kolme edellistä Suomi-sarjaotteluaan hävinnyt Kotkan Titaanit saa viikonlopun otteluihinsa neljä lainapelaajaa Imatralta.

Kotkassa koko alkukauden pelanneen puolustaja Saska Putkosen lisäksi titaanipaidan pukevat tällä kaudella aiemminkin lainalla käynyt puolustaja Joni Kallio, ja uutena  puolustaja Juho Mättö. Kolmikon lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Titaanien päävalmentaja Mika Piispasen mukaan kotkalaiset saavat näin lisävoimaa viime aikoina varsin kapealla päämäärällä operoineeseen pakkikalustoonsa.

– Olemme jo muutamien viikkojen ajan joutuneet tarpomaan aika kapealla pakkikalustolla eteenpäin ja kun tällainen kolmen Ketterä-puolustajan lainaaminen samalla kertaa oli mahdollista, päätimme siihen tarttua, Piispanen selventää.

– Uskon kyseisen kolmikon tuovan lisää tarvitseviamme elementtejä erityisesti omanpäänpelaamiseemme.

Putkosen, Kallion ja Mätön ohella Titaanit saa myös hyökkäysosastolleen kaipaamaansa vahvistuksen, kun viime kaudella Ketterän riveissä Suomi-sarjassa tehot 15+23 nakuttanut Ville Tenosalmi pukeutuu punanuttuun niin ikään toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen turvin.

– Tenosalmi saa pelikiellossa olevan Petja Summasen poissaolon myötä aivan varmasti ison roolin harteillaan kannettavakseen, titaanipiiskuri Piispanen sanailee.

Ketterän lainanelikko liittyy Titaanien vahvuuteen perjantai-illan jääharjoitusten yhteydessä ja on mukana lauantain HCIK:n ja sunnuntain FPS:n otteluissa.