Juho Kokko ja Santeri Tynkkynen välittävät tunnelmat Spa Areenalta

Mestiksen seuraajat pystyvät myös alkavalla kaudella katsomaan otteluita livenä Elisa Viihde Sportin ja Fanseat-verkkopalvelun kautta. Viime kauden tapaan jokainen Mestis-ottelu on katsottavissa näiden palvelujen kautta.

Viime kaudella Ketterän Suomi-sarjaottelut näkyivät Fanseat Go -palvelussa tammikuusta alkaen. Nyt Mestiksen myötä ottelulähetykset Imatralta siirtyvät Elisa Viihde Sportille ja Fanseat-palveluun.

Ketterän kotiottelujen selostajina jatkavat Juho Kokko (18) ja Santeri Tynkkynen (21).

Juho Kokko on nuoresta iästään huolimatta jo kohtalaisen kokenut selostaja. Debyyttinsä hän teki 16-vuotiaana keväällä 2016 Ketterän ja RoKin välisissä Mestis-karsinnoissa. Hän on selostanut Ketterän kotiottelujen lisäksi myös Bauer Imatra -turnauksen ottelut syksyllä 2016. Yhteensä kiekkoselostuksia on reilun kauden aikana takana päälle toistakymmentä. Jääkiekon ohella hän on selostanut myös salibandya ja jalkapalloa. Selostusten ohella Kokko on tehnyt toimittajan työtä freelancerina jääkiekossa.

-Odotan uutta Mestis -kautta suurella innolla! Edessä on selostajan urani ensimmäinen täysi Mestis -kausi ja mikä vielä hienointa, ensimmäiset tv-selostukset tein nimenomaan kevään 2016 Mestiksen karsinnoista. Suuret kiitokset Ketterälle ja Fanseatille, kun aikoinaan luotitte minuun ja annoitte mahdollisuuden toteuttaa suuren unelman, kommentoi Kokko

-Uudesta Mestis -kaudesta tulee todella mielenkiintoinen. SaPKo lähtee hallitsevana mestarina liikkeelle, Kiekko-Vantaa ja TUTO haluavat varmasti vielä parantaa viime kaudesta. Lisäksi 60-vuotisjuhlakautta viettävän Ketterän paluu suomalaisen jääkiekon toiseksi korkeimmalle sarjatasolle on totta kai myös mielenkiintoinen asia! Ilo ja suuri kunnia olla välittämässä Spa Areenan tunnelmaa kaikille Mestiksen katsojille ympäri Suomea!, jatkaa Kokko

Santeri Tynkkynen debytoi viime kaudella Ketterän selostajana Juho Kokon tuuraajana. Tällä kaudella selostuksia on luvassa entistä enemmän. Tynkkynen suoritti viime vuonna urheilutoimittajaopinnot, ja on tällä kaudella mukana Ketterän mediatiimissä. Selostusten lisäksi hän osallistuu verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuottamiseen.

-Urheilutoimittajan opinnot on nyt suoritettu ja mukavaa päästä selostamaan. Viime kaudella tapahtui oma selostusdebyytti ja nyt edessä ensimmäinen täysi kausi. Ketterän nousu Mestikseen ja ennakkoon tasainen sarja nostaa innostusta entisestään, kertoo Tynkkynen

Kokko ja Tynkkynen jakavat alkavan kauden selostukset keskenään. Ketterän kotiotteluselostuksissa on useimmissa otteluissa mukana myös kommentaattorivieras. Viime kauden tapaan kommentaattorina tullaan kuulemaan ainakin Juha-Pekka Rinkistä.

Ottelujen kuvauksesta ja lähetysten tuottamisesta Imatra Spa Areenalta vastaa viime kaudelta tuttu PSRmedia.