Janne Kettunen Ketterään

Ketterä vahvistaa hyökkäystään alkukauden SaiPassa neljän kuukauden try out sopimusjaksolla olleella hyökkääjä Janne Kettusella.

Tällä kaudella SaiPa-kasvatti Kettunen, 23, oli joukkueen kokoonpanossa yhdeksässä liigaottelussa, joissa hän saavutti yhden syöttöpisteen. Yhteensä Kettunen on pelannut urallaan 30 liigaottelua SaiPassa tehopistein 1+4=5. Mestiksessä hänellä on tilillään 26 ottelua SaPKon ja RoKin paidassa. Tehopisteitä Mestiksessä on koossa 8+8=16.

Kettunen on viime kaudelta tuttu mies myös Ketterästä, kun hän kävi pelaamassa kaksi ottelua Suomi-sarjassa SaiPan lainapelaajana.

SaiPan ja Kettusen välinen syyskuun loppuun saakka kestänyt try out jakso ei johtanut sopimukseen. Nyt Ketterä ja Kettunen ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan pelaajasopimuksen.

-Emme varsinaisesti etsineet hyökkääjää, mutta kun tämän tasoinen pelaaja tuli tarjolle oli tähän tartuttava. Janne on vielä Etelä-Karjalan omia poikia. Tässä tilanteessa halusimme ilman muuta tarjota hänelle mahdollisuuden pelata Mestistä Imatralla, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen

-Janne tuo lisää vaihtoehtoja ja ratkaisuvoimaa hyökkäykseemme. Pelaaja joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Hienoa että saimme hänet mukaan joukkueeseen, toteaa päävalmentaja Maso Lehtonen

Kettunen otti tuntumaa Spa Arenan jäähän jo torstai-iltana yhdessä päävalmentaja Lehtosen kanssa. Joukkueen mukaan hän liittyi perjantai aamun jääharjoituksissa.

-Tosi hyvät fiilikset tällä hetkellä. Mielelläni tulen Ketterään ja Mestikseen. Paikka on tuttu, kävin täällä jo parin pelin ajan viime kaudella ja joukkueessa on myös useita juniorivuosilta tuttuja pelaajia. Jatkossa tehdään töitä täysillä Ketterän menestyksen eteen, kertoi Kettunen

Janne Kettunen nähdään Ketterän kokoonpanossa jo perjantaina, kun joukkue kohtaa Spa Areenalla Espoo Unitedin. Kettunen pelaa Ketterässä numerolla 29.