Heinolassa maalijuhlat

Ketterän harjoitusottelut jatkuivat perjantaina Heinolassa Peliittojen vieraana. Ottelusta muodostui melkoinen maalijuhla, sillä jo ensimmäisessä erässä nähtiin peräti yhdeksän maalia. Värikäs ja vauhdikas ottelu päättyi lopulta Ketterän 6-8 (3-6,3-2,0-0) voittoon.

Ottelun ensimmäisen erän hahmoksi nousi Ketterän Toni Jalovaara merkkauttaen erässä komeat tehot 3+1. Jalovaaran johtama ketju, laidoilla Saku Viskari ja Jesperi Viikilä oli ottelussa erittäin pirteä.

Ketterän muista osumista vastasivat Viikilä, Ville Tenosalmi, Onni Toivanen, Santeri Vuoti ja Jesse Koskinen.

Kyseessä oli Peliittojen ensimmäinen ja Ketterän toinen harjoitusottelu, tämä näkyi myös kentällä. Vauhtia riitti, mutta virheitä syntyi. Maalirikas ja viihdyttävä ottelu oli ainakin katsojien mieleen.

Ketterän maalilla Jere Myllyniemi torjui 28 kertaa. Peliittojen maalilla pelanneet Sami Väliharju 10 ja Joonas Harald 18 kertaa.

Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen oli tyytyväin joukkueen ilmeeseen ja erityisesti hyökkäyspään pelaamiseen. Maalipaikkoja pystyttiin luomaan ja myös maaleja tekemään. omiin meni kuusi maalia, mutta osansa tässä oli Peliittojen erittäin energisellä ja vaudikkaalla pelille. Helpolla eivät Ketterän puolustus ja maalivahti Jere Myllyniemi Heinolan illassa päässeet.

Harjoitusottelut jatkuvat jo tänään lauantaina, kun Spa Areenalla vastaan asettuu Pietarin SKA:n A-nuorten joukkue SKA 1946. Ottelu on Ketterälle jo kolmas kolmen päivän sisällä ja kokoonpanoon on tulossa runsaasti muutoksia. Periaatteena on että kaikki pelaajat saavat peliaikaa ensimmäisissä harjoitusotteluissa.

Ketterä ja Peliitat kohtaavat toisensa uudelleen jo tulevalla viikolla Imatralla. Ottelu Spa Areenalla alkaa 16.8. klo 18.30.

Ottelun tilastot