Carlo Grünn ja Ketterä yhteistyössä kohti tavoitteita

Ex-liigakiekkoilija Carlo Grünn lopetti peliuransa keväällä 2013. Hän pelasi urallaan yhteensä 376 runkosarjan ottelua ja 16 playoff-ottelua seuroinaan HIFK, Pelicans, JYP, Blues, HPK ja SaiPa.

Peliuransa jälkeen Grünn siirtyi kokonaan toisenlaisen urheilulajin pariin. Nyt lajina on Fitness-urheilu, joukkueen nimi on Team Athlete Figures ja sarja Men’s Physique.

Nykyisin Forever Kuntoklubilla Etelä-Karjalan Liikuntakeskuksessa, Lappeenrannan Huhtinemessä, Personal Trainerina työskentelevä Grünn aloitti systemaattisen harjoittelun valmentajan johdolla elokuussa 2016 ja nyt syyskuussa 2017 on edessä ensimmäinen koitos, eli SM-karsinnat.Ketterä ja Grünn aloittivat viime kaudella yhteistyön. Ketterä on mukana tukemassa Capoa kohti tavoitetta. Grünn on puolestaan käynyt pitämässä Ketterän joukkueelle ruokavalioluentoja.  

Mikä sai miehen aloittamaan Fitness-urheilun jääkiekkouran jälkeen?

-Halusin tietää mitä kropasta saa irti puhtaalla ruokavaliolla ja treenillä, jääkiekon jälkeen minulla ei ollut punaista lankaa harjoittelussa. Sitten löysin tavoitteen harjoitteluun, ja tässä auttoi avovaimo Tanjan painostus ja kannustus, kertoo Grünn

Millaisin ajatuksin ex-kiekkoilija on seurannut SaiPan ja Ketterän otteita peliuran jälkeen?

-Hienoa että kaakon kiekossa nähdään kaksi joukkuetta, mitkä pelaavat kahta ylintä sarjaa Suomessa. Imatralla ja Ketterässä on ollut hyvä pöhinä jo pidemmän aikaan ja nyt tulos alkaa näkyä. Ensikaudesta tulee tärkeä kausi, mikä näyttää vielä vahvemmin suuntaa mihin imatrainen jääkiekko on menossa, jatkaa Grünn

-Tsemppiä Ketterälle alkavaan kauteen, ja kiitokset tuesta, päättää Grünn

Ketterä toivottaa Capolle menestystä tuleviin koitoksiin.