Sameli Ventelä johti Peliittojen kaatoa

Ketterä pelasi kauden neljännen harjoitusottelunsa kotikentällään ja kaatoi Heinolan Peliitat nyt toistamiseen viikon sisällä. Ketterän voittolukemat Imatran ottelussa olivat 5-3 (1-2,2-1,2-0).

Ottelun tehomiehenä kunnostautui Ketterän puolustaja Sameli Ventelä, tehoin 2+1=3. Ketterän muista maaleista vastasivat Jevgeni Soloviev, Erno Ripatti ja Toni Jalovaara.

Ketterän maalilla ensimmäistä kertaa uudessa kotihallissaan torjuntatehtävissä ollut Jere Myllyniemi torjui 32 kertaa, kun virkaveli Sami Suni peliittamaalissa kirjautti 23 torjuntaa.

Ottelu oli viime torstain Heinolan ottelun tapaan vauhdikas, mutta maalilukemat jäivät nyt pienemmiksi. Peliitat antoi näytteen siitä mitä Mestis-kiekossa on kauden mittaan odotettavissa, mutta Ketterä selvisi mukana hyvin ja käänsi ottelun lopulta ylivoimamaaleilla itsellen.

Illan hahmo Sameli Ventelä laukoi ylivoimalla 3-3 tasoituksen ottelun toisessa erässä ja viimeisteli tyylikkäästi ottelun viimeiseksi jääneen 5-3 osuman vähän ennen kolmannen erän puoltaväliä.

Ottelussa nähtiin runsaasti 2 minuutin rangaistuksia. Molemmat joukkueet kuluttivat jäähypenkkiä 20 minuutin verran. Ottelun erikoisuuksiin kuului ajassa 40.00 Ketterän saama 2 minuutin rangaistus joukkueen tullessa myöhässä erätauolta jäälle, sekä samassa tilanteessa saatu 2 minuutin pieni käytösrangaistus. Joukkue kuitenkin kesti 4 minuutin alivoiman 3-3 tilanteessa ja karkasi lopulta voittoon.

Ketterä on nyt pelannut neljä harjoitusottelua ja voittanut ne kaikki. Seuraavan kerran joukkue pelaa perjantaina 25.8., jolloin on vuorossa Suomen Cupin ottelu. Ketterä aloittaa omalta osaltaan Cupin vieraskentällä, mutta vastustaja ei ole vielä tiedossa.

Seuraava harjoitusottelu Cup ottelun jälkeen on puolestaan vuorossa tiistaina 29.8., jolloin Spa Areenalla nähdään Venäjän VHL-liigassa pelaava SKA Neva, Pietarista.