Rudolfs Maslovskis sopimukseen Ketterän kanssa

Kahdella edellisellä kaudella Ketterässä pelannut latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis jatkaa Imatralla myös ensi kaudella.

Maslovskis, 22, viimeisteli viime kaudella Suomi-sarjassa 33 runkosarjan ottelussa tehopisteet 25+34=59 ja oli koko sarjan pistepörssissä kolmas. Kuudessa playoff-ottelussa syntyivät tehot 3+7=10 ja kahdeksassa Mestis-karsintaottelussa tehopisteet 3+5=8.

Maslovskis teki viime viikolla try out sopimuksen Mestiksessä pelaavan Rovaniemen Kiekon kanssa, mutta tilanne muuttui Ketterän saatua tällä viikolla Kajaanin Hokin tyhjäksi jättämän paikan Mestiksessä. RoKin ja Maslovskisin välinen sopimus on nyt purettu yhteisymmärryksessä, jonka jälkeen Ketterä ja Maslovskis ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan pelaajasopimuksen.

Ketterässä ollaan tyytyväisiä Maslovskisin jatkoon tutussa ympäristössä, myös pelaaja itse iloitsi mahdollisuudesta pelata Mestistä juuri Imatralla.

-Rudi tuli kaksi vuotta sitten Ketterään tavoitteenaan pelata joskus Mestistä Suomessa. Rudista on tullut jo vähän kuin Imatran oma poika, ja mielestäni ainut ja oikea paikka hänelle on pelata ensimmäiset Mestis-pelinsä Ketterän paidassa, kun se nyt tuli mahdolliseksi, kommentoi Ketterän sopimusasioista vastaava Turkka Partanen

-Rakastan Imatraa ja halusin välittömästi takaisin Ketterään, kun kuulin että Mestis on täällä nyt mahdollista. Olin kauden jälkeen toukokuun ajan Portugalissa akvarellikurssilla ja puutarhatöissä. Nyt aion harjoitella kovempaa kuin koskaan, jotta olen valmiina Mestikseen ja uuden sarjatason tuomiin haasteisiin, kertoi tyytyväinen Maslovskis

Maslovskis on urallaan pelannut Latvian pääsarjan lisäksi KHL joukkue Dinamo Rigan juniorijoukkueessa HK Rigassa Venäjän juniorisarjaa MHL:ää. Hän on myös edustanut Latviaa U18 ja U20 MM-kisoissa ja pelannut kolme ottelua Latvian miesten maajoukkueessa.

Ketterässä Maslovskis on pelannut Suomi-sarjan runkosarjassa, playoffissa ja Mestis-karsinnoissa kahden viime kauden aikana yhteensä 75 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 41+57=98.