Ketterä taipui sarjajohtaja KeuPalle

Neljän ottelun härkäviikkonsa keskiviikkona Keuruulla pirteästi aloittanut Ketterä joutui taipumaan kotijoukkue KeuPalle maalein 5-3 (1-1,1-0.3-2). Keuruulaisten viimeinen osuma tehtiin tyhjään maaliin, Ketterän hakiessa tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla.

Loukkaantumisista kärsivän Ketterä sai lisää jobin postia jo ennen ottelua, kun joukkueen kultakypärä Joona Jääskeläinen joutui siirtymään sivuun jäälämpöjen jälkeen.

Ottelun avausmaalista vastasi KeuPa ajassa 15.04, kun Aleksi Luhtalampi iski kiekon Ketterä maaliin pitkän pyörityksen jälkeen. Syöttäjinä maalissa olivat Joni Piipponen ja Joona Erwing. Ketterän tasoitus tuli kutenkin vain hetkeä myöhemmin kun röyhkeästi maalille ajanut Tomi Iso-Mustajärvi tasoitti ottelun Jere Laineen syötöstä.

Toiseen erään luisteli pirteästi ja työteliäästi esiintynyt Ketterä ja kotijoukkue oli ajoittain pahoissa vaikeuksissa. Uurastusta ei kuitenkaan palkittu maalien muodossa, vaan erän ainoasta osumasta vastasi KeuPa Ville Tiitisen maalatessa ajassa 36.41, syöttäjinä maaliin olivat Joose Antonen ja Joona Erwing. Näin toiselle erätauolle lähdettiin KeuPan johtaessa 2-1.

Ottelun kolmannen erän tehokkaasti ja siirtyi reilussa neljässä minuutissa jo 4-1 johtoon Joose Antosen ja Joona Erwingin maaleilla. Ketterä kehitti kuitenkin vielä takaa-ajon ja se tuotti tulosta, kun Tomi Iso-Mustajärvi teki illan toisen osumansa ajassa 45.52. Maali syntyi ylivoimalla ja syöttäjinä olivat Jere Laine ja pirteästi ottelussa esiintynyt Rudolfs Maslovskis,

Numeroissa 4-2 edettiin aina ottelun loppuminuuteille saakka. Ketterä haki kavennusta kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia ja ajassa 58.27 Toni Jalovaara kavensi lukemiksi 4-3, syöttäjinä Sami Jekunen ja Jesse Koskinen.

Kavennusmaalin jälkeen Ketterä haki tasoitusta ilman maalivahtia, tässä kuitenkaan onnistumatta. KeuPan Jere Helenius päätti imatralaisten rynnistyksen iskemällä kiekon tyhjään Ketterä maaliin ajassa 59.54.

Ketterän puolustuksessa ensimmäistä Mestis peliään tällä kaudella pelannut Mikko Kokkonen esiintyi vahvasti. Nuori Jukuri-puolustaja pelasi rauhallisesti ja varmasti ja kuului illan onnistujiin.

Ketterän paidassa ensiesiintymisen Keuruulla tekivät myös try-outilla oleva hyökkääjä Henry Karjalainen ja SaiPasta lainattu puolustaja Santeri Koponen.

Ketterän maalilla Jere Myllyniemi torjui 18 kertaa ja virkaveli Lassi Lehtinen KeuPan maalinsuulla 19 kertaa.

-Hyvä, vauhdikas kamppailu. Puolustuspään kanssa meillä on tekemistä, jänne ei pysy, tulee uinahduksia. Tämä on meille edelleen opintaivalta. Nyt meillä on 45 tuntia aikaa pistää homma kuntoon ennen seuraava ottelua, totesi päävalmentaja Maso Lehtonen ottelun jälkeen

-Ottelujen alut ovat olleet meille jostain syystä vaikeita, niin tänäänkin. Annetaan tasoitusta ensimmäisissä erissä. En tiedä mitä taikatemppuja pitää ruveta tekemään, tämä on nyt miettimisen paikka. Toisessa erässä terävöitettiin sitten jälleen otetta, harmitteli Lehtonen

Kotijoukkueen päävalmentaja Mikko Heiskanen oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun jälkeen

-Kahden erittäin tasaisen joukkueen erittäin tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Meidän sitkeys toi tänään voiton. Joukkueelle kiitos, onnistumisia tuli tänään laajalla rintamalla, kommentoi Heiskanen

Ketterän ottelut jatkuvat perjantaina kotiottelulla Heinolan Peliittoja vastaan. Sen jälkeen joukkueella on ohjelmassa kaksi vierasottelua. Lauantaina pelataan Turussa ja sunnuntaina Lempäälässä.