Ketterä saa revanssin SaPKosta keskiviikkona

Ketterä jatkaa harjoitusotteluitaan keskiviikkona vierasottelulla SaPKoa vastaan. Ketterä ja SaPKo kohtasivat toisensa edellisen kerran viikko sitten Imatralla, jolloin SaPKo oli parempi maalein 3-1. Nyt Ketterällä on mahdollisuus ottaa maukas revanssivoitto paikallisvastustajasta.

Viikko takaperin Imatralla näiden joukkueiden välillä nähtiin tasainen vääntö. Ketterän ainokaisen tuolloin teki Santeri Vuoti. SaPKon maaleista vastasivat Matias Lainio, Mikko Lahtela sekä Joel Pasonen. Ottelu oli rikkonainen ja molemmat joukkueet kuluttivat jäähypenkkiä normaalia enemmän.

-Saimme hyvän tunnetilan otteluun, vähän ehkä meni siltä osin yli ja istuimme sitten sen myötä jäähyboksissa. Saimme hyviä asioita harjoiteltua ja paljon erikoistilannepelaamista. Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis ottelusta, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen kertaa edellistä SaPKo-ottelua.

Savonlinnalaiset ovat ehtineet pelata yhden ottelun viime keskiviikon koitoksen jälkeen. SaPKo pelasi viime perjantaina Suomen Cupin puolivälieräottelun Kalajoen JHT:ta vastaan. SaPKo voitti ottelun maalein 7-2 ja eteni välieriin.

Ketterän päävalmentaja Maso Lehtosen mukaan keskiviikon ottelu on mahollista voittaa, kun keskitytään parantamaan pieniä asioita.

-Perus huolellisuutta lisää ja tiiveyttä viisikon tekemisessä, jotta kentällä ei tule liian pitkiä etäisyyksiä, Lehtonen toteaa.

Ketterä hyödyntää keskiviikon otteluun laajaa pelaajarinkiään aiempien harjoitusotteluiden tapaan. Laaja pelaajarinki mahdollistaa pelaajien kierrättämisen ja kokoonpanomuutokset. Tämän myötä kokoonpano muuttuu edellisestä ottelusta SaPKoa vastaan. Joukkueen sisällä on kova kilpailu pelipaikoista. Päävalmentaja Lehtonen näkee kilpailutilanteen positiivisena asiana.

-Kilpailutilanne on meille hyvä asia ja tuo potkua kaikkeen tekemiseen. Se potkii pelaajia eteenpäin ja tuo heille lisää buustia.

Nostot keskiviikon paikallisotteluun:

William Mäkinen, SaPKo

Jypin kasvatti, joka vietti edelliset neljä kautta SaiPan organisaatiossa. Pelannut urallaan 82 ottelua Liigaa, joista tehopisteet 2+15=17. Kiekollinen puolustaja, joka on varmasti kova luu Mestikseen. Perjantaina ensimmäinen peli SaPKossa, heti tehot 0+2.

Erno Ripatti, Ketterä

Harjoitusotteluissa kerännyt tehopisteet 1+1 ja Suomen Cupissa heilutti verkkoa kertaalleen. Ripatti on ollut vahvassa vireessä läpi harjoituskauden. Edellisessä ottelussa SaPKoa vastaan aktiivinen ja haastoi rohkeasti kohti maalia. Antaa kaikkensa jokaisessa vaihdossa.