Ketterä-päivää vietetään lauantaina - Tervetuloa tutustumaan junioritoimintaan

Imatran Ketterä Juniorit ja Ketterän edustus järjestävät lauantaina yhdessä tapahtumapäivän, jossa on mahdollisuus tutustua Ketterän junioritoimintaan. Ketterä-päivää vietetään 16.9. klo 11-13 Imatra Spa Areenalla.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua lajiin ja kuulla lisää lasten harrastusmahdollisuuksista Ketterän junioreissa. Paikalla on junioritoiminnan infopiste, jossa on mahdollisuus kuulla lisää muun muassa jo startanneesta luistelukoulusta, kiekkokoulusta, sekä korttelikiekosta ja kauden uutuudesta, lasten- ja nuorten harrastekiekosta.

Paikalla on infopisteen lisäksi myös paljon muuta toimintaa. Hallin piha-alueella voi osallistua lämärikisaan, jossa on kolme sarjaa; lapset, nuoret ja aikuiset. Lämärikisan parhaat palkitaan.

Ketterä-päivässä on mahdollisuus myös luistella koko perheen voimin. Kaukalossa pääsee kokeilemaan taitojaan myös luistelun taitoradalla. Luistelussa on kypäräpakko, joten luistelemaan menevät tarvitsevat omat kypärät mukaan.

Tapahtumassa on lisäksi Ketterän juniorien varustelainaamo, jonne voi lahjoittaa vanhat kiekkovarusteet kierrätettäväksi eteenpäin. Palkkioksi lahjoituksesta Ketterä tarjoaa hyvän mielen kahvit.

Ketterän edustusjoukkue on mukana tapahtumassa. Paikalla on edustuksen pelaajia, fanituotteiden myyntipiste ja myös kausikortteja tulevalle Mestis-kaudelle on myynnissä.