Ketterä kovaan testiin

Harjoitusottelut jatkuvat Ketterän osalta kotiottelulla venäläistä SKA Nevaa vastaan.

Tiistai-illan vieras SKA Neva on KHL:ssä pelaavan Pietarin SKA:n farmijoukkue, ja se pelaa Venäjän kakkostasolla VHL-liigassa. Joukkue on viime viikkoina leireillyt Suomessa ja pelannut paljon harjoitusotteluja Mestis-joukkueita vastaan.

Pelaamissaan otteluissa joukkue on ollut hurjassa vireessä. Viime viikolla se murjoi ensin Kokkolan Hermeksen maalein 0-7 ja Iisalmen Peli-Karhut lukemin 0-8.  

Pari viikkoa sitten SKA Neva pelasi Pietarin turnauksessa Jokereiden KHL-joukkuetta vastaan ja ottelu päättyi Jokereiden 3-1 voittoon. Samassa turnauksessa SKA Neva kaatoi KHL-joukkue Severstal Cherepovetsin lukemin 3-0.

SKA Nevan pelaajistosta löytyy KHL kokemusta yhteensä 242 ottelun verran. Kirkkaimpana tähtenä on 20-vuotias keskushyökkääjä Alexander Dergachyov, joka tosin aloitti kautensa ylhäällä KHL:ssä. Isokokoinen hyökkääjä on Los Angeles Kingsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2015 draftista. Usealla SKA Nevan pelaajalla on kokemusta Venäjän nuorisomaajoukkueista

-SKA Neva on takonut kovia lukemia Mestis-joukkueita vastaan, mutta soturit lähtevät täysillä haastamaan ja laittamaan kampoihin. Ollaan tuotu muutamia uusia juttuja peliin sitten viime kotiesiintymisen ja toivotaan että saadaan niitä näkyviin kovaa vastustajaa vastaan, ennakoi Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen

Spa Areenan tiistai-illassa on etukäteen luvassa todella vauhdikas ja kovatempoinen kiekko-ottelu, jossa Ketterä pääsee hyvään testiin erittäin kovatasoista vierasjoukkuetta vastaan.

Ottelu alkaa klo 18.30. Liput otteluun maksavat 5 euroa, alle 18 vuotiailla on vapaa pääsy. Ketterän kausikortit ovat myös voimassa tästä ottelusta eteenpäin kaikissa Ketterän kotiharjoitusotteluissa, sekä mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa.

(Edit: korjattu SKA Nevan Suomessa pelaamien otteluiden tuloksia 29.8.)