Ketterä kohtaa lauantaina TUTOn ja sunnuntaina LeKin

Ketterän härkäviikko jatkuu kahdella peräkkäisen päivän ottelulla. Lauantaina Vuoksen Soturit matkustavat Turkuun TUTO Hockeyn vieraaksi, ja sunnuntaina vuorossa on vierailu Lempäälässä LeKin vieraana.

Ketterä on tällä viikolla pelannut jo kaksi ottelua. Takana on tappio Keuruulta KeuPa HT:ta vastaan keskiviikolta, sekä niukka tappio kotiottelusta Peliittoja vastaan perjantai-iltana kotikaukalossa. Peliitoille Ketterä hävisi voittolaukausten jälkeen lukemin 3-4. Tasainen vääntö olisi voinut kääntyä myös Ketterän voitoksi.

-Lähdettiin eilen heti reissuun ja bussimatkalla pelin jälkeen käytiin juttuja läpi. Vaikka tappio tulikin, niin pelissä oli paljon myös hyvää. Ei hirveen isoja juttuja lähetä muuttamaan, pientä hienosäätöä, kertoo Ketterän valmentaja Pauli Levokari eilisestä ottelusta.

Viikon kahdesta ottelusta taskussa on siis yksi piste, ja nyt Ketterä lähtee hakemaan lisäpisteitä Turusta ja Lempäälästä.

Lauantain vastustaja TUTO on sarjataulukossa sijalla 7. TUTO on kerännyt alkukauden otteluista yhteensä 11 pistettä. Perjantaina TUTO sai kokea saman mitä Ketterä koki keskiviikkona, eli sarjakärki KeuPa HT:n kovuuden. TUTO taipui KeuPalle Keuruulla maalein 2-1. Keskiviikkona TUTO hävisi K-Vantaalle 4-2, joten turkulaiset lähtevät hanakasti katkaisemaan kahden ottelun tappioputkea.

-Kova porukka vastassa. Suurin fokus meillä omassa tekemisessä, sitä lähdetään parantamaan. Vielä kun pieniä asioita parannetaan, niin koko peli paranee huomattavasti, Levokari veistelee.

-Meidän pitää puolustaa tiiviisti, se on iso juttu jos meinaa tänään voittaa.

Sunnuntain vastustaja LeKi on Ketterälle tuttu reilun viikon takaa, kun joukkueet kohtasivat Imatralla 13.10. Tuolloin vauhdikkaassa ja maalirikkaassa kamppailussa Ketterä oli lopulta vahvempi ja korjasi talteen kolme sarjapistettä, kun he voittivat LeKin 6-5.

Tuossa edellisessä kohtaamisessa LeKin parhaimmistoa olivat Antti Kangasniemi (1+2), Anton Levtchi (2+0) sekä Joona Ikonen (1+1). Ketterältä tuolloin tehomiehinä kunnostautuivat Joona Jääskeläinen, Santeri Vuoti, Jesse Juntheikki sekä Jesperi Viikilä, jotka kaikki tekivät tehopisteet 1+1. LeKi on sarjassa tällä hetkellä jaetulla kakkosijalla ja pisteitä kasassa on jo 18.

-LeKillä on hyvä porukka ja taitavia jätkiä, mutta kyllä meillä se suurin haaste huomenna on, kun on kolmas peli kolmeen päivään. Pitää olla hereillä koko ajan, pieni kaukalo jossa sattuu ja tapahtuu koko ajan, ei ole varaa nukkua yhtään, Levokari toteaa.

Seuraa heitä viikonlopun otteluissa:

Ketterän puolustus

Kolme peliä kolmeen päivään, puolustajille tulee kova kuormitus. Rotaatiota voi olla sunnuntaille, mutta osalla silti isot minuutit viikonlopun aikana. Ketterän puolustajien täytyy jaksaa painaa vaihdosta toiseen, sekä saada avattua peliä vastustajan paineen alta pois. 

Viikonlopun vierasottelut ovat nähtävillä Elisa Viihde Sportin sekä Fanseatin nettipalvelun kautta.