Ketterä isännöi Peliittoja perjantaina Spa Areenalla

Ketterä jatkaa härkäviikon otteluita perjantaina Spa Areenalla. Viikon toisessa ottelussa vastaan luistelee tuttu vastustaja viime lauantailta, eli Heinolan Peliitat.

Peliitat ja Ketterä kohtasivat toisensa viime viikon lauantaina Heinolassa. Tasainen ottelu kääntyi lopulta Peliittojen 4-3 voitoksi jatkoajalla. Peliittojen jatkoaikasankariksi tuolloin nousi Severi Lahtinen, joka laukoi Peliitat ylivoimalla jatkoaikavoittoon. Peliitoista esiin täytyy nostaa myös tuossa ottelussa kaksi maalia tehnyt Henri Ruotsalainen.

Edellinen Peliitat ottelu on käyty läpi Ketterän sisällä ja parannuksen kohteet on tiedossa.

-Pientä huolellisuutta lisää kiekon kanssa, Peliitat on agressiivisesti paineistava joukkue. Meidän täytyy päästä organisoidusti omista pois ja terävöittää puolustuspelaamista, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen toteaa.

Ketterä pelasi edellisen ottelun keskiviikkona Keuruulla KeuPa HT:n vieraana. Keuruun reissulta Ketterä ei saanut tuliaisia Imatralle, sillä pisteet jäivät KeuPa HT:lle lukemin 5-3.

Ketterä oli KeuPa-ottelussa hyvin mukana kaksi erää, ja sillä oli saumat jopa siirtyä johtoon Jesse Koskiselle siunaantuneen rangaistuslaukauksen myötä. Lopulta kolmannessa erässä KeuPa HT teki tarvitsevat maalit ja karkasi johtoon. Ketterä sai vielä loppukirin aikaiseksi, mutta pisteet jäivät Keuruulle.

Ketterä jatkaa seitsemän ottelun jälkeen edelleen sarjataulukossa kymmenentenä, pisteitä on kasassa seitsemän.

Perjantain vastustaja Peliitat ovat saaneet alle lähes viikon mittaisen huilin. Peliitat eivät ole pelanneet viime lauantain Ketterä ottelun jälkeen yhtään peliä. Aktiiviseen ja hyökkäävään jääkiekkoon pyrkivä Peliitat tulevat siis varmasti raikkaalla ja terävällä jalalla Spa Areenalle perjantaina.

Peliitat ovat pelanneet alkukaudesta kuusi ottelua joista kasassa on viisi pistettä, ja tämä oikeuttaa sarjataulukossa sijaan 11.

Ketterä on sarjataulukossa pykälän Peliittoja edellä, mutta Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen ei suostu ottamaan Ketterälle ennakkosuosikin viittaa.

-Näkisin että huomiseen otteluun lähdetään Peliittojen kanssa samalta viivalta, Lehtonen veistelee.

Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen totesi ennen kauden alkua Mestiksen avaustilaisuudessa, että joukkueen tavoitteena on tehdä Mestiksen runkosarjassa 200 maalia. Tavoite on kova, kun viime kauden paras joukkue runkosarjassa teki 181 maalia.

Huomenna Spa Areenalla nähdään varmasti jälleen yleisöön menevää jääkiekkoa, kun maalijuhlia kotiotteluissa järjestellyt Ketterä ja aggresiivisesti hyökkäävä Peliitat kohtaavat. Tämän tietää myös Ketterän valmennus, joka yrittää parhaansa mukaan tilkitä Vuoksen Sotureiden puolustusta.

-Puolustuspelaamisen tiiviys ja hermokontrolli ovat tärkeimmät pointit huomiselle, kuuma ottelu luvassa.

Ketterältä perjantain ja lauantain otteluista puuttuu Santeri Vuoti, joka seurayhteistyön myötä on SaiPan mukana. Ketterä saa SaiPasta puolestaan Joni Nikon viikonlopun ajaksi pelaajarinkiinsä.

Seuraa heitä perjantaina:

Valtteri Lipiäinen, Peliitat

Taitava hyökkääjä, joka on SaiPan kasvatti ja Ketterän maalivahdin Santeri Lipiäisen pikkuveli. Viime kaudella Bluesin A-Nuorissa Liigaa piste per peli ja Espoo Unitedissa viisi peliä Mestistä. Siirtyi täksi kaudeksi Peliittoihin, kauden alkuun tehot 0+5.

Mikko Kokkonen, Ketterä

Jukureista Ketterään lainalle tullut nuori 16-vuotias puolustaja. Pelasi ensimmäisen ottelun Ketterä paidassa keskiviikkona KeuPa HT vastaan, ja kellotti heti isoimmat minuutit Ketterän puolustuksessa. Ikäisekseen todella kypsä. Hyvä kiekon kanssa ja varma omassa päässä.

Liput otteluun voit ostaa ennakkoon R-Kioskeilta (Mansikkala, Lappeentie, Vuoksenniska sekä Hakali (LPR) sekä internetistä osoitteesta www.seat4.me