Joona Jääskeläinen jatkaa Ketterässä

Kevätkauden Ketterässä pelannut hyökkääjä Joona Jääskeläinen jatkaa Imatralla myös ensi kaudella.

Jääskeläinen, 20, palasi keväällä SaiPan lainapelaajana kasvattajaseuraansa auttamaan Ketterää Suomi-sarjan playoffissa ja Mestis-karsinnoissa. Suomi-sarjan runkosarjassa hän ehti pelata kaksi ottelua tehoin 1+2 ja playoffissa kahdeksan ottelua pistein 1+8. Mestis-karsinnassa Jääskeläinen keräsi kuudessa ottelussa tehopisteet 1+3=4.

Jääskeläisellä on tilillään 28 ottelua Liigaa SaiPan paidassa ja 47 ottelua Mestistä Kokkolan Hermeksessä. Hän on myös pelannut yhteensä 25 ottelua leijonapaidassa U17, U18 ja U20 maajoukkueissa.

-Hyvillä mielin jatkan Ketterässä. Paras paikka kehittyä tällä hetkellä, koska seura haluaa mennä eteenpäin ja se antaa myös pelaajalle mahdollisuuden mennä eteenpäin. Odottavin fiiliksin tässä ollaan, lähden hakemaan isoa roolia ja ehjää kautta, sekä kehittymään niin pelillisesti kuin fyysisesti, kommentoi Jääskeläinen

Ketterässä ollaan tyytyväisiä oman kasvatin jatkosta joukkueen riveissä.

-Joukkuetta kootessamme olemme koko ajan ensin miettineet, löytyykö imatralaisia pelaajia vahvistamaan ensi kauden Ketterää. Joona on seuran oma kasvatti ja pelasi meillä jo viime kaudella. On todella hienoa, että saimme hänet mukaan myös ensi kauden joukkueeseen, kommentoi Ketterän sopimusasioista vastaava Turkka Partanen

Laitahyökkääjän sopimus SaiPan kanssa päättyi keväällä ja tulevalla kaudella hän on Ketterän sopimuspelaaja. Nyt solmittu sopimus kattaa kauden 2017-2018.