Bauer Imatra -turnaus jälleen elokuussa

Imatran Ketterän elokuussa järjestämässä perinteisessä jääkiekon harjoitusturnauksessa on mukana neljä liigajoukkuetta. Imatralle saapuvat SaiPa, KooKoo, viime kauden hopeajoukkue KalPa ja pronssijoukkue JYP. Turnaus pelataan Imatra Spa Areenalla perjantaina 18.8. ja lauantaina 19.8.

Turnaus järjestetään nyt kolmatta kertaa. Elokuussa 2015 pelattiin ensimmäisen kerran goSaimaa-turnauksen nimellä ja sen jälkeen tapahtuma on tunnettu Bauer Imatra -turnauksena.

Turnauksen yhteyteen on tulossa myös oheisohjelmaa. Imatra Spa Areenan pihalle tulee edellisvuosien tapaan tapahtumatori, josta löytyy eri yritysten myynti- ja esittelypisteitä sekä ravintolateltta. Tapahtumatorilla kuullaan myös pelaaja- ja valmentajahaastatteluja.

-Olemme iloisia siitä, että turnaus saa jatkoa myös tänä vuonna. Imatran turnaus on vakiinnuttamassa paikkansa liigajoukkueiden harjoitusotteluohjelmassa. Olosuhteet Ukonniemessä ovat tämän tyyppiselle tapahtumalle loistavat. Turnaus on voimannäyttö ja iso ponnistus Ketterälle ja meidän talkooväelle, kommentoi Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen

-On hienoa, että voimme seurana tuoda kaupunkiin yhden mielenkiintoisen urheilutapahtuman lisää. Bauer Imatra -turnaus tuo näkyvyyttä niin Imatralle kuin Ketterällekin ja tukee samalla alueen urheilumatkailua. Turnauksella on myös tärkeä rooli Ketterän varainhankinnassa, jatkaa Partanen

Viime kauden hopeajoukkue KalPa nähdään Bauer-turnauksessa nyt ensimmäistä kertaa. Uusi päävalmentaja Sami Kapanen tuo Imatralle ryhmän, jonka uusia kasvoja ovat kanadalaiset Alex Lavoie ja Mathew Maione, JYPistä siirtynyt Janne Tavi ja HIFK:sta tullut Kai Kantola. Kokemusta uusiutuneessa kuopiolaisryhmässä edustavat maalivahti Niko Hovinen sekä hyökkääjä Tommi Jokinen. KalPan pelaajalistasta löytyy myös vasta 16-vuotias huippulupaus Leevi Aaltonen.

Pronssia viime kaudella saavuttanut JYP osallistuu Imatran turnaukseen nyt jo kolmatta kertaa. Marko Virtasen luotsaamassa ryhmässä huomio kiinnittyy erittäin kovaan sentteriosastoon. Jyväskylään maailmalta palannut Jarkko Immonen, kapteeni Juha-Pekka Hytönen, KHL:stä takaisin kotiin palaava Miika Lahti ja viime kaudella läpimurtonsa Liigassa tehnyt Antti Suomela yhdessä Joonas Nättisen kanssa muodostavat yhden sarjan vahvimmista keskushyökkääjäosastoista. Kun nimivahvan JYP:in kokoonpanosta löytyy lisäksi muun muassa paluun Liigaan tekevä puolustaja Mikko Mäenpää, kokenut Jani Tuppurainen ja HIFK:sta siirtynyt Juuso Puustinen, on koossa jälleen erittäin vahva ja mielenkiintoinen ryhmä

Uutta alkua uuden päävalmentajan Tero Lehterän komennossa tekevä SaiPa esittelee Imatran turnauksessa uusiutuneen joukkueensa. Kevään aikana Sputnik-ryhmään ovat liittyneet muun muassa huippulupaus Urho Vaakanainen, Pohjois-Amerikasta koti-Suomeen palaava Ahti Oksanen, Jukureissa viime kaudella hyökännyt Topi Nättinen, Mestiksen mestaruuden SaPKossa voittanut maalitykki Jonatan Tanus ja paluumuuttaja Anssi Löfman. Lähes kotiturnauksessaan pelaava SaiPa tuleekin Imatralla olemaan Etelä-Karjalaisten kiekkojännärien suuren mielenkiinnon kohteena.

Myös kolmatta kertaa Imatralla mukana oleva Kouvolan KooKoo esittelee joukkueessaan uusia kasvoja. Päävalmentaja Tuomas Tuokkolan ryhmässä nähdään Tanskan maajoukkuepuolustaja Emil Kristensen ja Oulun Kärpistä Kouvolaan siirtynyt kokenut Toni Kähkönen, KHL:stä paluun kotimaan kaukaloihin tekevä Eetu Pöysti, sekä SaiPasta saapunut kaksikko Tomi Leivo ja Ville Vainikainen.


Turnauksen otteluohjelma on seuraava;

perjantai 18.8.
klo 16.00 KooKoo – JYP
klo 19.30 KalPa – SaiPa

lauantai 19.8.
klo 14.00 JYP – KalPa
klo 17.30 SaiPa – KooKoo

Liput
Istumaan, numeroidut paikat
Ottelulippu 10€
Lippupaketti (kaikki neljä ottelua) 30 €

Seisomaan
Ottelulippu 7€
Lippupaketti (kaikki neljä ottelua) 20 €


Lippuja voi varata jo 1.6. alkaen seuraavasti;
Ketterän toimisto
puh. 045 229 6257 (arkisin klo 10.00-17.00)
sähköposti: bauerturnaus@kettera.net

Liput tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavissa myyntipaikoissa kesän aikana.